Lag-NM uken

Denne uken er det Lag-Nm på Stavanger. Ole, Sondre, Aksel, Petter og meg spiller for SGK. Lag-Nm er en morsom turnering og det er alltid kjekt å spille for klubben. Så er det litt ekstra show når man spiller på hjemmebane.
Stavanger gjengen har vært ute å kjørt noen prøve runder med foursome og bestball. Ole og meg hadde en foursome som ente 6under og iskrem seier mot de andre Stavanger guttene. Bestball rematch dagen etter ble det ikke iskrem på oss, så det trenger vi ikke å utdype noe mer.

Banen er i bra stand, alltid kjekt å se SGK vise seg frem fra sin beste side. Personlig synes jeg banen spilles på sitt beste om dagen. Når fairwayene er myke så man ikke får noe særlig trill slik at man ikke får noe gratis fra tee boksen og greenene er litt harde så du må lande ballen mykt for å komme til pinnene med pitcher og chipper.