Reisen videre, Katrineholm

Avsluttningen på Hauger ble litt bakvendt, putteren kom ikke på gli og så etter birdien på 14 skulle jeg ha paret midt på 15 og birdie på 16 og se hva som skjer på de siste to, var planen. Så litt ivrig med det jeg trodde var halv ok lie i røffen skulle bli til greentreff, men det ble til svarte per lie i tjukk nok rough til å fore et lite fjøs. Forsatte videre stappa full av hybris og optimisme, så jeg bruke to slag til for å komme ut av gressåkeren til bonden på Hauger som hadde redusert overmotet mitt noe.

Reisen videre var en liten pit-stop for å ta en liten pause før jeg skulle videre til Sverige for å spille Katrineholm på Nordea touren. Kom til Stockholm og hadde fått leiebilen, GPS ledningen har ikke der jeg skulle. Faderen hadde printet ut kart som viste hvor jeg skulle kjøre for å komme til hotellet. Storfornøyd, finner E-4 setter på crus kontrollen. Var litt sulten siden jeg ikke hadde spist noe på 6 timer så jeg stoppet på en bensinstation for en cola og en kanelbolle. «Merkelig, på kartet står det at jeg skal kjøre forbi Stockholm, Stockholm skiltet peker i motsatt vei av det jeg har kjørt.» Jeg forsetter nordover på E-4 til jeg har klart å samle det som fantes av selv innsikt og når kartet var helt feil i forhold til stedene jeg kjører forbi så var det bare å stoppe på McDonald og innse at jeg hadde kjørt 20min feil vei på motorveien.

Kjøreturen skulle ta 2t og jeg forsatte rett vei og var storfornøyd siden stedene jeg kjørte forbi sto på kartet jeg hadde fått printet ut, men så sluttet stedene langs veien å vise seg på kartet. 1 telefon senere så ordnet alt seg, hadde bare kjørt en alternativ rute og var 55km feil.

Banen har bra lay-out og er i glimrende stand. De har tilogmed grodd opp litt rough som man ikke ser så ofte på Nordic league. Banen er litt anderledes, på en positiv måte. Den har en «lang overkropp», fra tee så blir du ledet til å slå mye annet enn driver, og så får man lengre innspill.

Første runden 68, fikk en litt lunken start, men det hjalp med tre birdier på rad etter runding så man får ta det man får.