Nordea tour Simrishavn og videre

Turen gikk videre til Sveriges eple hage, Simrishavn. Stavanger guttane skulle reise til Stavanger og ta fri denne uken så det ble til at jeg skulle fly fra Billund til København. Ante fred og ingen fare, idet vi skulle gå ut av flyet så får vi beskjed om at bagasjefolkene på København har gått i streik. Nede i bagasjehallen fikk man følelsen av å være i en bie kube som noen har rista på. Etter en herlig kø, fikk jeg raportert at bagasjen var mistet. 2-3 dagers ventetid sa de, turneringen starter dag 4 så det passet dårlig. Det ble til at jeg stakk tilbake dagen etterpå og satte opp noen valpeøyne av en annen dimisjon og fikk utlevert bagasjen min så det gikk greit.

69-74-68. Spillet under turneringen gikk fint, fikk en karamell av en annen dimisjon etter at jeg på 2re.runden klarte jeg å snu en 69 runde til 74 etter en 8er på 13, men ellers mye bra. Kanskje det var et forvarsel når de som drev shuttle transporten til rangen presterte å kjøre inn i rangehuset som var laget av glass og det hørtes ut som et takras av glass.

Etter turneringen var det videre til Oslo. Team Norway hadde samling på Toppgolf før vi kjørte innspill på Hauger, det ble til en livsviktig iskrem match;)