Nordea Challenge på Hauger

70-67 Første dagen var det fint vær med en liten vind, dag nummer to var grått. Det regnet ikke hele dagen, det var bare veldig vått i luften hele dagen. Det var ganske kaldt og vått til tider så når man skulle i buskene å late vannet så var det en lete operasjon for å få det til. Spillet var fint og fikk sneket til meg noen birdier på veien. Fikk litt fart på putteren på første ni etter en treg start så det kom en liten fugle flokk med 4birdier på rad

Etter runden treffer jeg på Sondre og får vite at Aksel Olsen har flyttet bagasjen min. Forsto ikke dette helt, men så kom det frem at det var fullt på hotellet og jeg hadde ikke fått forlenget rommet mitt for jeg hadde vist ikke rom siste dagen. Så Aksel hadde stått opp til knærne i klær og utstyr for å rydde ut av rommet mitt etter runden sin. Det hadde ordent seg slik at vi ente opp på rom sammen, det ordner seg alltid.