H.C. Andersen og Holtstebro

74-69-70. Siste to dagene begynte man å bli vant med å ha på seg ull lue og 4lag med klær. Siste dagen sitterjeg å ser på værmeldingen før jeg skal ut 7grader føles som -1 sier værmeldingen.

Sondre og Aksel hadde en bra turnering og etter runden var det å pakke ut av golfhytten og komme oss i bilen for å kjøre videre til Holstebro. Vi springer over hytten og får gjort det fint, ut med søppelet osv. Siden vi hadde med oss litt mat fra videre og Ole hadde pakket dette var det ennå mer ting som skulle inn i bilen. Etter 45min i bilen merket de som satt i baksetet at det luktet litt vel mye krydder. Guttene i baksetet hadde tatt med en mat pose og 3dagers gammel søppelpose som skapte mye lukt. Så det var å stoppe og kaste den. Kjørte videre og det var ennå en aroma av diverse i bilen. Juniorene i baksetet hadde bedt meg om å ta med den siste (mat)posen som sto igjen utenfor bilen, jeg hadde hatt en søppelpose mellom beinene i 2timer og lurt på hvorfor det luktet.

Denne uken spiller vi i Holstebro, Sondre hadde funnet en hytte som vi leier denne uken. Vi kommer til hytten som har fått et navn «Stress A». Kommer inn i hytten og etter vi hadde fått luftet ut lukten av oldemor så ble det skikkelig koselig og behagelig.