H.C. Andersen

De tre musketerer har blirhr til 4. Ole, Sondre, meg og disse to ukene er Aksel Olsen også med. Vi fløy over til Billund med et propell fly som hørtes ut som hjulvisp med dieselmotor, men vi kom frem. Vi hadde alle et håp om at vi skulle få oppgradert leiebilen til at 4stk + 180kg bagasje skulle få plass. Vi ente opp med en stasjonsvogn og håpene var høye frem til halvparten av bagasjen var pakket. Ole og Aksel havnet på 1 1/2 sete med bagasje på fanget og mesteparten av turen kunne vi i fremsetet ikke de som satt i baksetet. Vi stoppet på en bensinstasjon og det virket som folk så rart på oss når vi rullet ut av bilen en etter en. Likheten mellom Øst-Europeiske sesong arbeidere og mini tour spillere er skremmende lik.

H.C.Andersen banen er en fin bane, har ikke vist seg fra den beste siden denne uken med tanke på været har minnet mer om sen høst enn siste uke i mai.