Lyngbygaarden og Fjellbacka

Turen forsatte for de tre Stavanger musketerene til Aarhus for å spille Eccotouren på¨Lyngbygaarden. Vi hadde fått oss et hotellrom, Sondre havnet på feltsengenen i hjørnet. Etter at sengen hadde kolapset en gang, noe grynting, tror jeg at han fant seg vel til plass der. Største utfordringen er og blir tempraturen i rommet, Ole ønsker å vokne med rim på nesetuppen. Personlig synes jeg at siden vi bor innedørs så er det greit å ha minst to siffret gradetall på rommet.

Lyngbygaarden var en bra bane, greenene var veldig ondulerte og var utfordringen på banen. Ellers så bød Danmark på sine egne utfordringer, frisk bris, tempraturer underkant av 10 grader og noen regnbyger under turneringen. Spillet var fint, selv om utbyttet på de siste to rundene ikke ble det store. 67-75-71 dere kan gjette på hvilken dag som var kaldest og med regn…

Vi tok turen opp til Gøteborg for å kjøre videre til Fjellbacka. Sondre hadde funnet et sted å sove, et vandrehjem, dette kan bli spennende. Etter å ha slått det inn på GPSen så begynte morroen, GPSen viste til et sted ute i havnebassenget. Etter 15min med leting så slo vi på fjernlysene og så at vandrehjemmet lå ute på en holme ute på en molo vedsiden av båtene. Koselig. Vi fikk låst oss inn, 12kvadert meter linoliums biks med 2 doble køysenger, toalett og dusj i nabo huset. Etter noen dager så ble det koselig det også, første inntrykket var at dette var noe annet en hva jeg var vant til på turneringen.

Sondre og jeg hadde fått mail om å spille Pro-am, så vi møtte opp som vi hadde fått beskjed om. Vi går rundt for å se hvem vi skal spille med, men finner ikke navnet våres noe sted. Vi spurte om vi var reserver og det var vi. Jeg ble sjeleglad for det var 5grader og regn så jeg gledet meg ikke til å gå ut å spille på dette tidspunketet. Rett før pro-amen startet kom arrangøren over til oss og sa at den av proene som skulle spille var blitt syk og en av reservene måtte steppe inn. Jeg grep mulighet og pekte på Sondre på direkten, «han kan spille», Sondre var oppegående nok til å svare tilbake til arrangøren;»ja, det kan jeg, men ta heller Tage han har gjort det bedre enn meg iår». Så med hakeslepp fra min side så følte jeg meg ganske lang i maska og innså at han hadde kjørt en «bukkene bruse» variant på meg og jeg ente opp med å spille. Takker værgudene for at det ble fint vær og jeg slapp å fryse.

Vi fikk start tidene våres og Ole får melding om at han skal ut 7.30 andre dag, Sondre rundt 10.00. Sondre sto å smilte over at Ole fikk stå opp midt på natta for å begynne oppvarmingen. 10min senere kommer to nye smser med startider, starttidene var feil. Ole 9.40, Sondre 7.10. Sondre ble lang i maska og på ett tidspunkt trodde jeg Sondre skulle banke opp Ole for han hoppet rundt av glede. Sondre følte han hadde fått svarteper.

Spillet i turneringen gikk så det gikk, første dag var mye vind andre dag var regn i 16hull. Jeg gleder meg til å spille golf i fornuftige forhold utover i sesongen for de to dagene kunne sammenlignes med rekruttskolen i militæret.

En tanke om “Lyngbygaarden og Fjellbacka

 1. Ivar G. Thorsen

  Hei Eirik!
  Kjekt å høre at du svinger bra igjen. Vi føler at vi kjenner deg litt siden vi bodde i gaten du vokste opp.
  Vi er i Spania og skal hjem til Fevik på lørdag. Vi setter huset for salg her nede nå.
  Hadde kanskje vært fint treningsenter for deg og kameratene dine. 10 min å gå til Sensol Golfklubb som er den billigste banen jeg vet om her i Spania. 175 Euro i mnd
  Ta kontakt hvis du er på Sørlandet for å spille.
  mvh
  Ivar

Det er stengt for kommentarer.