Ecco tour Røme

Ble en tøff start på Ecco touren. Skulle ta et tidlig fly så dagen startet før gladfolket fra byen hadde funnet hjem for kvelden. Skulle mellomlande i Oslo før jeg forsatte til verdens navle Billund. Mens jeg er i Oslo så tok jeg meg en tyggi, hva annet skal man gjøre mens man venter? Så kjenner jeg at det er noe hard i munnen, jeg hadde knukket av 2 av hjørnene av en jeksel. Dette kan bli en spennende dag tenker jeg stille for meg selv. Etter innspillsrunden var jeg innom en dansk tannlege for å fikse tannen. På barneskolen gikk jeg til en dansk barnskole lege, den legen hadde satt noen spor i meg slik at jeg kaldsvettet litt når jeg møtte en dansktalene tannlege, men jeg lever ennå.

Lander i verdens navle og aner fred og ingen fare frem til jeg skal hente bagasjen, jeg får golfkøllene. Klesbaggen kommer ikke, får lagt inn i systemet deres at jeg savner klesbaggen.

På utsiden sitter Knoll og Tott (Ole og Sondre) i bilen og venter, så vi kjørte ned til golfbanen som en øst-europeisk familie som skulle ha sesong arbeid i Norden. I bilen var 3sette køller og bagasje + 2 1/2 voksne. Etter innsou

Etter å ha snakket med lost luggage folkene så finner jeg ut at de har sendt bagasjen min til København, de ville ikke sende det videre for deres flyselskap flydde ikke fra Køben til Billund så de sender bagasjen tilbake til Oslo. Så håper jeg det var en vikar som kom på geni streken med å prøve å sende den tilbake til København. Så de i København sendte den nok en gang tilbake til Oslo før de i Oslo fant ut at de kunne sende den til Billund. Bagasjen kom frem etter middagen dagen før turneringen og den har nå fått nok poeng til å bli oppgradert til Gullkort;)

Banen på Røme er en flat bane, ikke uventet siden vi er i Danmark. Banen er i noe rough kondisjon så det var helt annet golf en hva jeg har vært vant med i det siste. Det var også en utfordring å spille i under 10 grader med en frisk bris fra alle kanter. Jeg fikk låne klær fra de andre guttene, må innrømme at jakken til Ole som var laget for en 1/2mann satt noe strammere enn hva som er anbefalt for min del.

En tanke om “Ecco tour Røme

  1. Joachim Aslaksen

    Måtte le litt for meg selv når du snakket om at bagasjen din nå har nok poeng til gullkort! Fortsett det gode spillet så dumper det nok et CT kort i posten om en stund…

    Mvh
    Joachim

Det er stengt for kommentarer.