3. runde Riba

73 +1. Det var en litt treg start på dagen, og fikk en på snuten etter at jeg fikk bekreftelse på enkel fysikk med at å drawe et 7jern rundt et tre fra gress rough ikke går. Etter det var det å leke «catch up», fikk i en 20m lobb på 13 for birdie, bunkerslag på 14 som tok hullkant før flaggstangen dunket ballen vekk og satt en 20m chipp på 18 birdie.

Kokken på hotellet er Benfica fan så når de spiller er det kun ovnretter på menyen, han tar bestillingen, 1min på kjøkkenet med å sette ting i ovnen, ut i resturanten for å se på kampen mens han venter på ringeklokken på kjøkkenet. Herligt med litt personligheter

2 tanker om “3. runde Riba

  1. Joachim Aslaksen

    Heisann, ser at du spiller med noen i ukens turnering som ikke kan karakteriseres som noe annet enn høyhandicappere utifra scorene etter første runde. Hvordan påvirker det deg når du spiller (om det gjør det)? Og blir det mye leting etter baller slik at man kommer litt ut av rytmen?

Det er stengt for kommentarer.