1. og 2. runde Riba

71-72 Første runden startet bra og fikk med noen birdier tidlig, så fikk jeg med noen bogier på siste ni og ente på -1. Runde to var mer rolig på score kortet på sett og vis, to birdier og en dobbel.

Spilte sammen med Birgir fra Island, sist jeg spilte sammen med han var på Europatouren 09, kjekt å se han igjen. Hadde med oss en amerikaner som spilte -5 første runden og hadde litt mer utfordringer på andre runden.

Siden banen ble gjennomvåt før turneringen startet så spilles den alle meteren på scorekortet for det er ingen trill, Mark Hastrup sa det på en fin måte at banen er lang med at på at det er 11hull er det 6jern og mer inn til greenen. (6jern er 165m.) Hull 9 må man legge seg opp i doglegen for å spille seg inn mot en elevert green. På andre runden presterte jeg å treffe 3jernet litt rustent, kom frem og hadde 225m igjen til pinnen, så det ble et voksent par 4hull med 3wood inn på andre slaget. Smlte med meg selv når jeg satt den opp til 5m. Amerikaneren satt seg fast i trærne på samme hullet, etter litt om og men så lå han over greenen på 3slag og har en 15m chip. Han satte chippen for par. Så mye skjer

En tanke om “1. og 2. runde Riba

Det er stengt for kommentarer.