CT Norge

70-75 Det var kjekt å spille CT i Norge, Miklagard var i bra kondisjon og været var bra. Spilte pro-am på onsdagen og det gikk fint å radigt. Sto på greenen på hull 10 så kom det en vett skremt elg i firsprang mellom oss og tee boksen, den forsatte videre opp på hull 18 og forsvant over fariwayen og inn i trærne der. Jeg har ikke sett elg så nære, men den stakkars franskmannen som sto på hull 18 og fikk elgen springenden foran seg var nok glad for han ikke hadde mange hull igjen.

Spilte sammen med Florian Fritzh som jeg hadde gått med på skole i USA og det var godt humør i flighten. Første runden var ryddig og grei, kom inn 2under. 2. runden ble snudd litt på hode med at jeg fikk noen slag på snuten som jeg ikke hadde sett komme på siste 9. Birdie på hull 10 slik at jeg var -2 for dagen, tre putt på 11en og 15, greit det, noen birdie hull på de siste 3. Ligger til venstre etter utslaget mitt på 16 par 5, bestemmer meg for å legge meg opp i «lay-up hjørnet», slår den litt venstre og tenker jeg burde egentlig rope Fore siden det står 5-10mann i hjørnet der, medspillerene mine sier at den er grei, landet i roughen men de så ikke helt hvor. Kommer frem og de som jeg trodde jeg var i nærheten av å treffe hadde ikke sett ballen og vi fant den ikke. Så det ble lost-ball og da ble det ikke noe helge spill.