CT Finland

70-68-69-69 -8 t19, Var ute å spilte innspills runde alene første dagen og kommer til hull 9 og der kom ikke elgen, men ei spraglete frøken hjort. Det må jo være noe magisk med par 3 hull og klovdyr.

Kytaja golf klubb er nok en av de beste banene jeg har spilt i Norden og har 9hull som ligger ned til en innsjø. Det kom noen trope byger under innspill og turnering som gjorde at banen spiltes ekstra lang. Det var 4 par 4 hull over 410m så banen hadde litt lengde til å begynne med.

Det var på 2re runden det kom en av disse trope bygene og vi slo ut på hull3 par 3, når vi hadde kommet til greenen var det nok overflate vann på greenen til at de lokale endene kunne ha migrert dit. Vi skulle vente på ruller for å få rullet vekk vannet, men siden det tok 30min å få tak i rullene hadde mye av overflate vannet trukket vekk. Det er slike regnskyll som gjør spillet urettferdig, vi var heldige som måtte vente pga. overflatevann, men de som spilte på siste 9 fikk ikke overflate vann slik at de fikk spille noen kritiske hull i øsende regn. Sveistseren Martin som også gikk på skolen min i USA spilte hull 14 med vann langs hele høyre side i regnet og gikk av med en 8er +4 for grepet forsvant på køllene.

2 tanker om “CT Finland

  1. Banan

    Du som alltid har gode historier og vinklinger om profflivet, skriv noen ord om hva du tenker om at Mikkelsen nylig la opp. Eller generelt om at flere unge norske har lagt opp tidlig. Du er jo den mest erfarne av de norske.

    Lykke til denne uka!

Det er stengt for kommentarer.