Lag Nm Stavanger

Det var en stund siden jeg har fått satt meg ned med dataen. Jeg var med Lag NM i Stavanger og selv om det er mye golf på 3dager så er det en kjekk turnering. På onsdagen før turneringen så hadde radar paret Ronold og Mikalsen spilt -16 i en best ball match mot Friestad og Ramsnes så ting var i rute for å si det mildt. Jeg var partner med Ramsnes i foursome og bestballene og det er alltid en kjekk sak. Vi hadde noen interne konkurranser over helgen med hvem av Stavanger lagene som vant de ulike rundene mot hverandre så det ble noen tøffe matcher mot radarparet Ronold/Mikalsen. Det var kjekt å se at styrken til Laget var foursomene som er den mest krevende spille formen.

Så må jeg takke de som gjorde turneringen mulig, kjekt å se banen i bra stand. Synes Stavanger banen spilles på sitt beste med tørre fairwayer, da skjer det litt mere. Takker også caddiene som stilte opp under helgen, og caddiene var sporty og kjørte caddy racet på hull 18.(min caddy mot din caddy om hvem som klarer å komme seg først opp bakken på hull 18)

Hull 8