CT Frankrike

69-69-74-67 t27. De to første rundene hadde en underlig start med to bogier på de to første hullene så begynte birdiene å komme for å ordne opp i det hele. Tredje runden startet fint og var i bra gang, så fikk man seg noen rett på nesen etter man bommet noen greener og når man landet utenfor greenen så fikk man seg noen skikkelig sprett som gjorde at ballen stakk av gårde til den store gull medaljen. Runde 4 fløt spillet fint, samlet med meg noen birdier og når jeg hadde nådd hull 18 (par 5) på to så hadde jeg sett for meg å ta med meg en eller annen fugl fra der også. Greenen på hull 18 ser ut som Mont Blanc med flagget som symbol på at noen har klart å klatre seg opp på greenen. Hadde en 10m putt som trillet 2 fot forbi på den høye siden av hullet, 15 sekunder senere så hadde den forsatt til å trille av greenen, så slo jeg neste putt 3fot forbi så jeg hadde en 3fots putt ned en alpin bakke for å komme til hullet. Så det det ble som Ballesteros sa om en av 4puttene sine. «I miss, I miss, I miss, I make»